Sidste nyt hos Windturbs ApS

Børsen Gazelle Accelerator-konference

I 2016 blev vi udnævnt som GAZELLE af BØRSEN. D. 18. maj i år afholdt BØRSEN årets Gazelle Accelerator-konference, hvor vi var udvalgt til at være med i dagens program som case-virksomhed.

Vi er stolte over at repræsentere Lolland-Falster til denne spændende konference, hvor emnerne bl.a. er rekruttering, digitalisering og ledelse.

Ekstra servicebil i Jylland

For at leve op til vores egne forventninger om effektivitet og hurtig reaktion på servicekald har vi startet endnu en servicebil op i Jylland. Den er bemandet med to nyansatte, Brian og Sonni. Udover at have stor erfaring med Vestas/NEG-Micon og Siemens, har de også arbejdet meget med Nordex møller, som vi derfor nu også kan servicere.

2. august 2016

Invitation til 5 års fødselsdagsfest

Der er gået 5 forrygende år, siden vi startede Windturbs. Vi er vokset til 15 medarbejdere. To gange er vi kåret som Danmarks bedste bedste leverandør af service til vindmøller. Og vi har netop åbnet en afdeling i Jylland for at fastholde den gode service over hele landet.

Det hele skal fejres:
FREDAG 1. JULI KL. 12-17
Odensevej 2, 4800 Nykøbing F.

Vi glæder os til at se kunder, leverandører og venner til en festlig dag på vores kontor i Nykøbing F. Vi serverer lidt godt til ganen og har arrangeret vinsmagning med sydafrikanske topvine.

EKSTRA BONUS
Vi har på dagen en ekstra bonus til vindmølle ejere:
Vind et gavekort på 5.000 kr., som fratrækkes din næste service.

Vinderen af gavekortet på 5.000 kr. blev Henrik Møller Bogø Inddæmning.

20. juni 2016

Vindmølleejere begejstret for lokalt servicefirma

For andet år i træk er Windturbs ApS kåret som Danmarks bedste  servicefirma inden for vindmølle servicebranchen.

Læs artikel fra Erhverv & Kultur.

15. april 2016

Ny service offshore ordre: Paludans Flak

Windturbs har indgået en foreløbig 2 årig service aftale med ejeren af havmølle parken Paludans Flak: Samsø Havvind A/S

Aftalen er foreløbig gældende for 2 år og indbefatter, service, drift, fejlretning samt løbende vedligehold på 9 x 2,3 MW Siemens møller.

Paludans Flak vil blive serviceret af flere Windturbs service teams fra både Jylland og Sjælland afdelinger.

15. april 2016

Service på Rødsand 2

Som leverings godkendt service udbyder til E.ON  er Windturbs også i 2016 leverandør af offshore certificerede service teknikere til det kommende service arbejde henover sommeren på E.ON´s havmølle park: Rødsand 2

Windturbs skal hjælpe E.ON´s  eget service personale i det planlagte service arbejde på 80 x 2.3 MW Siemens møller, som strækker sig over perioden April – September.

25. marts 2016

Ny afdeling i Jylland

Windturbs har startet ny afdeling op med adresse i Assentoft ved Randers, den første bil med to af vores meget erfarne teknikere, kører allerede ud fra adressen, og det er planen at vores stigende antal kunder i Jylland skal serviceres af flere biler placeret lokalt i det jyske de kommende år.

21. marts 2016

Herre i eget hus

For at gøre vort hovedsæde endnu mere effektivt til gavn for vore kunder, har Windturbs pr. 01FEB 2016 købt ejendommen vi hidtil har boet til leje i.

Dette for at gøre det endnu mere effektivt, samt skabe mere plads for vores tekniske afdeling, og den øgede aktivitet der forventes de kommende år.

21. marts 2016

For 2. år i træk er Windturbs kåret som Danmarks bedste servicefirma inden for vindmølle servicebranchen.
Det er på baggrund af, hvad vindmølleejerne synes om servicefirmaerne.
Undersøgelsen har kørt via vindmølleforeningens hjemmeside, som i alt omhandler 171 møller, og er fordelt på 7 servicefirmaer.

Der er givet karakterer fra 1-5 på i alt 9 spørgsmål. Windturbs ligger her højest på 7 af de 9 spørgsmål med total score på 4.5.

En positiv udtalelse om Windturbs fra en vindmølleejer:
Generelt synes jeg priserne for service er for høje. Det gælder dog hele branchen, og da mit servicefirma Windturbs er blandt de billige, er det meget tilfredsstillende“.

På hele firmaets vegne takker vi alle dem, der har stemt på os, samt vore dygtige medarbejdere. Det er på grund af dem, at vi for 2. år i træk kan løbe med denne pris. Vi ser frem til endnu flere år, og ligeledes sigter mod at yde den bedste service for vore kunder.

Ingen nye udgifter for 20+ år gamle møller.

I følge en ny bekendtgørelse skal vindmøller, der er over 20 år gamle, have 3 servicetjeks om året. Men frygt ikke … det bliver ikke dyrere for dig. Du får det ekstra tjek uden beregning, og som sædvanlig betaler du kun et fast beløb for vores tid i serviceaftalen.

Omkostninger til reservedele og forbrugsstoffer påløber kun, hvis de rent faktisk bliver brugt og er nødvendige. Derfor er en Windturbs serviceaftale den mest fleksible vindmølleservice, du kan få – og derfor også den billigste i det lange løb.

8. februar 2016

September 2014
I Danmarks Vindmølleforenings seneste tilfredshedsundersøgelse af service virksomheder er Windturbs ApS kåret som “Bedst i test”. Detaljeret information findes i måneds magasinet: “Naturlig Energi” for Oktober 2014.

IP-Online driftsovervågning.
Windturbs tilbyder installation af IP-Online driftsovervågning.
Du slipper fremover for dyrt software og tele abonnementer .
Kontakt os og få et godt tilbud på en komplet løsning.

Syltholm er færdiggjort fredag d. 18/9, endda før tid. Stor tak til bygherrer SE Blue Renewables, samt stor tak til vor dygtige medarbejdere, som har gjort et godt stykke arbejde med stor entusiasme. Professionel kransupport af BMS Krangården

Windturbs har pr. Juli 2014 modtaget ISO 9001 godkendelse i opstilling og nedtagning af vindmøller.

Vi udvider igen… I maj har vi ansat René og Klaus og råder dermed over mere end 26 års erfaring med Vestas møller. Vi har samtidig investeret i en fuldt udstyret servicevogn, der opfylder alle krav til servicering af Vestas.

Læs hele annoncen her

Lad os give dig et rigtig godt tilbud på vore fleksible servicepakker til netop din vindmølle.

Ring til Henrik Jensen tlf 22235515 eller skriv til email: hj@windturbs.com

Windturbs er ISO 9001 Certificeret udfra seneste krav og bekendtgørelser.

I forbindelse med åbent hus 14. juni, vil vi gerne takke for opmærksomheden. Vi havde en dejlig og hyggelig dag i nye omgivelser. Tak for de mange fine blomster og gaver.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde

Comments are closed.