+45 8651 8181 info@windturbs.com

Om Windturbs

ISO-certificeret servicevirksomhed

Hvem er Windturbs

Windturbs er et ISO-certificeret moderne, innovativt og professionelt selskab specialiseret i service og reparationsopgaver på vindmøller. Vi har mange års specialiseret vindmølleerfaring, som omfatter alt fra installation, drift, service samt tekniske opgraderinger og hovedkomponent-udskiftninger.

Vi løser opgaver i hele Danmark, Norden og har samarbejdsforbindelser i EU og Kina.

Gazelle i 2016

Siden starten i 2011 i Sakskøbing har vi flyttet virksomheden til Nykøbing Falster, åbnet to afdelinger i Jylland og udvidet forretningsområdet med servicering af vindmøller, offshore (bl.a. i samarbejde med Dong og E-on). Og nu er vi udnævnt til Gazelle – en pris som gives til virksomheder, som skaber job, vækst, optimisme, flotte tal og ikke mindst er gode rollemodeller.

I dag er vi 15 mand, som alle bærer en stor delen af æren af den flotte pris, vi nu har modtaget. Desuden er vi flere gange kåret som bedste servicefirma af danske vindmølleejere – så vi kan med stolthed erkende at dygtighed og dét at gøre sig umage betaler sig.

Kvalitetspolitik

Windturbs ønsker, at sikre vi altid leverer det aftalte til vores kunder, at kunderne får et positivt indtryk af vores virksomhed og betragter os som en seriøs samarbejdspartner, i forbindelse med service og vedligeholdelse af vindmøller.

Når vi taler om kvalitet, mener vi at:

  • Arbejdet udføres som aftalt og til tiden.
  • En fejlmeldt vindmølle tilses snarest muligt.
  • Medarbejderne hos Windturbs ApS er synlige, og overholder alle kvalitets-, miljø- og sikkerhedsmæssige forskrifter.
  • Medarbejderne hos Windturbs ApS er venlige og omhyggelige.
  • Vores servicerapporter er letlæselige og forståelige for mølleejerne.

Isocertificeret

Windturbs har pr. august 2017 modtaget ISO 9001 godkendelse i vedligeholdelse, service og reparation, nedtagning og opstilling af vindmøller.

Se Windturbs’ ISO 9001 Certifikat

Jobs

Windturbs søger erfarne vindmøllemontører

Vi oplever en stor tilgang af kunder, og derfor søger vi erfarne vindmøllemontører, som kan starte hos os hurtigst muligt.

Det er vigtigt for os, at du har minimum 2 års erfaring med servicering af Bonus / Siemens-møller på 1 MW og op opefter – og at du minimum er Siemens Service Level 4-certificeret. Du vil komme til at arbejde med service af vindmøller både on- og offshore.

Til gengæld tilbyder vi et arbejde i en attraktiv virksomhed i vækst med et godt arbejdsmiljø.

Vi går meget op i at levere kvalitetsarbejde til tiden. Vi kan håndtere de fleste typer vindmøller på markedet f.eks. Nordtank, Micon, NEG-Micon, Windworld, Nordex, Bonus-Siemens og Vestas. Windturbs opererer i hele Danmark og den Nordiske region.

Du kan sende din ansøgning med CV til info@windturbs.com. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Windturbs har arbejdstilsynets grønne smiley

Den grønne smiley viser, at virksomheden ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet, og er dermed et signal til omverdenen om, at virksomheden har orden på sit arbejdsmiljø.

Vi sponsorerer

Klub- og foreningssponsorater

Personlige sponsorater

Windturbs har indgået personlige sponsorater for de to lovende ro-talenter, Martin Jørgensen og Tobias Herløv Hansen fra den ambitiøse Maribo Kajak klub.

Motocross-kører Benjamin Strate bliver sponsoreret af Windturbs.