+45 8651 8181 info@windturbs.com

Drift af vindmøller

Onshore og Offshore

Overvågning sikrer optimal drift

Windturbs tilbyder driftovervågning af din vindmølle, som sikrer vindmøllens drift- og din investering bedst muligt.

Overvågnings-systemet holder hele tiden øje med vindmøllen, og alarmerer os hvis der er problemer med driften. Det giver os mulighed for at reagere på vindmøllestop og besøge vindmøllen indenfor 24 timer.

På den måde sikrer vi, at din vindmølle hele tiden kører optimalt, og dermed sørger for det bedst mulige afkast til dig.
Kontakt os og få et godt tilbud på en komplet løsning.

Vi servicerer Offshore

Windturbs er udstyret og godkendt til offshore vindmølle service. Vi servicerer henover hele sæsonen.

Windturbs leverer bl.a. service og opgraderingsopgaver for DON og E.ON og driver Samsø Havvind A/S på Paludans Flak.

Vi servicerer Onshore

Windturbs tilbyder at udføre installation, service, opgraderinger, optimeringer og reparationer af de fleste mærker af vindmøller markedet f.eks. Nordtank, Micon, NEG-Micon, Windworld, Nordex, Bonus-Siemens og Vestas.

Service af vindmøller offshore og onshore

Windturbs har veluddannede og erfarne vindmøllemontører, som kan servicere vindmøller offshore. Når du har brug for teknisk assistance til din offshore vindmølle, så ring til os – så står vi klar med udstyr og mandskab.

Vi er ISO 9001-certificerede

Vi er ISO 9001-certificerede i vedligeholdelse, service og reparation, nedtagning og opstilling af vindmøller. Det sikrer dig løbende service af høj kvalitet – både onshore og offshore.

Se Windturbs’ ISO 9001 Certifikat

Droneinspektion af vindmøller

Windturbs tilbyder inspektion af vindmøller med droner i samarbejde med Inspection Team. Det betyder, at vi kan lave en undersøgelse af din vindmølle og dens vinger uden at skulle opstille en masse udstyr på jorden som fx kraner o.l. Samtidigt er det med til at reducere den tid, hvor vindmøllen står stille og ikke producerer strøm.

Under inspektionen bliver der udarbejdet en rapport, der er indeholder detaljerede kontrolcheck med tydelige markeringer af eventuelle skader og uregelmæssigheder. Rapporten opssumerer alle data fra inspektionen i en samlet rapport med både visuel og skriftlig dokumentation.

Windturbs har kontorer i både Øst- og Vestdanmark og servicerer vindmøller i hele landet.

Vi servicerer