+45 8651 8181 info@windturbs.com

Alle os fra Windturbs vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig en glædelig jul og et godt nytår. Vi vil også gerne takke dig for at vise os den tillid, at vi har fået lov til at servicere din vindmølle.

I det nye år vil vi gøre det endnu bedre for dig, at samarbejde med os. Det betyder blandt andet, at vi fremadrettet også vil tilbyde droneinspektion af vindmøller. Droneinspektionen betyder, at vi kan inspicere bl.a. tårn, vinger og nacelle uden at skulle opstille en masse udstyr på jorden. Vi har også anskaffet os en ekstra servicebil, så vi kan servicere flere vindmøller.

I 2018 går vi i gang med en stor modernisering af vores hovedkontor på Odensevej. Hvad betyder det for dig? I det daglige betyder det, at vi fremadrettet får endnu bedre muligheder for at overvåge jeres vindmøller, så vi sikrer, at driften kører optimalt. Vi får også nye mødelokaler, som vi glæder os til at vise jer.

2017 slutter vi af med en nyhed, som vi er ret stolte af. Samsø Havvind A/S har nemlig valgt at forlænge deres serviceaftale med os vedrørende service og drift af deres offshore vindmøller på Paludans Flak, med yderligere 5 år, så den løber frem til 2023.

Glædelig jul og godt nytår til jer fra Windturbs.